Hamarosan újra képernyőre kerül a Vadmacska (Gata Salvaje) című telenovella. Az Egyesült Államokban eredetileg 2002-ben futott romantikus sorozatot 2005-ben a VIASAT3 mutatta be Magyarországon, és egy éven keresztül egészen nagy sikerrel vetítették a Rosaura Rios kalandos életét elmesélő epizódokat. A 250 részes Vadmacska 14 évvel a hazai premierje után az Izaura TV-n tér vissza, ahol július 22-től kezdve minden hétköznap 17 óra 50 perckor lesz látható.

A Vadmacska főszereplői (fotó: TV2 Csoport)

A történet főszereplője Rosaura egy szép és kedves, ám nagyon határozott fiatal nő, aki ideje korán elveszítette édesanyját és kénytelen részeges apjával, valamint mostohájával élni az Arismendi birtok mellett. Nincs más választása, mint éjjel-nappal robotolni, hogy eltartsa családját. A sorozat másik főhőse Luis Mario Arismendi, egy művelt fiatal férfi, aki a családja hatalmas vagyonának örököse. Életét azonban beárnyékolja egy tragédia, felesége nagyon különös hajóbalesetben vesztette életét a tengeren, és a teste soha nem került elő. Luis Mario úgy dönt, a megrázkódtatás ellenére eljött az idő hogy átvegye a családi üzletet, valamint a birtokot, ami nincs túl jó anyagi helyzetben. Egy véletlen repülőgép-balesetnek köszönhetően megismerkedik Rosaurával, és az események nem pont úgy alakulnak, ahogy arra számított.

Rosaurát Marlene Favela alakítja, akit olyan sorozatokban láthattunk mint A betolakodó, a Rubi, az elbűvölő szörnyeteg, a Zorro, a Csók és csata, valamint a Szeretned kell!. Luis Mariot pedig az a Mario Cimarro játssza, aki olyan sorozatokban tűnt fel a képernyőn mint a Paula és Paulina, Az áruló és A szerelem tengere.

Kiemelt kép: A Vadmacska főszereplői (fotó: TV2 Csoport)