Szeptemberre is tartogat újdonságokat az HBO, ráadásul mindhárom vadonatúj sorozatából elérhetővé teszi a premier napján a teljes évadot magyar nyelven! Érkezik egy legendás film újragondolt változata, egy misztikus dráma és egy földalatti klinika története is, ezek mellett pedig új részekkel térnek vissza közönségkedvenc és a kritikusok által is szeretetett sorozatok is.

Szóljatok a köpcösnek! – A sorozat (premier: szeptember 1.)

Fotó: HBO Magyarország

Szeptember első napján rögtön mind a két évad elérhetővé vált az HBO GO-n eredeti nyelven és magyar szinkronnal egyaránt a Szóljatok a köpcösnek! című sorozatból. Akárcsak az 1990-es évek azonos című, ikonikus filmje, ez a széria is Elmore Leonard regényének újragondolása, a történet azonban a régi, jól ismert. Egy nevadai bérgyilkos pályát módosítana, és talán nem is olyan meglepő módon a film világában szeretne boldogulni. Úgy tűnik, Rick, a ZS-filmek producerének személyében megfelelő társra is talál. Ám nemcsak a showbiznisz labirintusában nehéz eligazodni, a régi haverokkal is akad kis probléma. A Szóljatok a köpcösnek! szeptember 14-től lesz látható a Cinemaxon. A sorozat magyar hangjairól itt írtunk bővebben.

Manifest (premier: szeptember 1.)

Fotó: HBO Magyarország

2018 őszén debütált Amerikában a Manifest című természetfeletti drámasorozat, melynek fókuszában a Montego Air 828-as repülőgépjárata áll, ami váratlanul légörvénybe kerül. Miután a pilótának sikerül épségben letennie a gépet, a személyzet és az utasok is megkönnyebbülnek, hiszen sérülés nélkül megúszták. Ám arra közülük senki sincs felkészülve, hogy a felszállásuk óta valahogy eltelt öt év… A családtagjaik, barátaik és kollégáik már mind lemondtak arról, hogy valaha is újra láthatják szeretteiket, és miután halottá nyilvánították őket, megpróbáltak továbblépni. Egy ilyen trauma után lehetséges úgy folytatni, mintha mi sem történt volna? Hogyan illeszkedik vissza a gyorsan változó világba az, aki kihagyott öt évet? A sorozat teljes, 16 részből álló első évada szeptember elsejével vált elérhetővé az HBO GO-n eredeti és magyar nyelven, a tévében viszont nem kerül majd bemutatásra. A magyar hangokról itt írtunk részletesen.

Temple (premier: szeptember 13.)

A Temple főszereplője, Mark Strong (fotó: HBO Magyarország)

Péntek 13-án kerül fel az HBO GO kínálatába a Temple című brit sorozat teljes évada, mely a norvég Valkyrien széria alapján készült. A történet főszereplője Daniel Milton, egy kiábrándult sebész, aki a társával beindít egy – szó szerint – földalatti klinikát a London alatti alagutak hatalmas labirintusában. Daniel itt kezeli mindazokat, akik nem tudják, vagy nem akarják igénybe venni az egészségügyi ellátást, legyen az bűnöző, illegális bevándorló vagy más különös szerzet. Milton minden ügyességére szükség van a klinika működtetéséhez, az egyre kiszámíthatatlanabb ügyfélkör kezelésére. A főszerepben Mark Strong, Carice Van Houten, Daniel Mays, Tobi King Bakara és Catherine McCormack látható. A televíziós premierre jócskán várnia kell a nézőknek, ugyanis csak október 1-jén debütál az HBO3-on.

Míg a fenti három sorozatból a teljes évad elérhetővé válik a premier napján az HBO GO-n, a többi premierből hetente csak egy új rész érkezik majd, az amerikai premierrel egy időben, először magyar felirattal. Harmadik évadával folytatódik a Fülledt utcák (szeptember 10.), a 104-es szoba (szeptermber 14.) és Az ifjú Sheldon (szeptember 27.) is.

Kiemelt kép: Manifest, Temple és Szóljatok a köpcösnek! (fotók: HBO Magyarország)