Alig pár héttel a Remények földje TV2-s premierje után újabb török sorozat indulását jelentette be a médiavállalat. A csatornacsalád vezetőségének választása ezúttal nem egy új, hanem egy régebbi produkcióra esett, amely a debütálása óta eltelt tíz évben meghódította a világot. Több mint harminc országban mutatták be az itthon a Megtört szívekből ismert Erkan Petekkaya egyik leghosszabb munkáját, az Öyle Bir Geçer Zaman kit. A sorozat magyarul Az idő sodrásában címmel lesz látható hamarosan az Izaurán.

A nemrég megjelent promóciós videóból egyelőre nem derült ki, pontosan mikortól lesz látható a 2010 és 2013 között három évadot is megélt török drámasorozat. A történet 1967-ben játszódik, a főszerepben az Akarsu famíliával. A családfő, Ali (Petekkaya) hajóskapitányként dolgozik, és a hosszú utak miatt csak ritkán és rövid időre látja szeretteit: feleségét és négy gyermekét. A különleges munka nem csak embert próbáló, hanem akadályokat is gördít a házaspár kapcsolata elé. Az egyik út során Ali megismerkedik egy holland nővel, Caroline-nal és a viszonyuk nem várt folyamatokat indít el a család életében.

Caroline-t egy német színésznő, Wilma Elles kelti életre, aki az elmúlt években több török sorozatban és tévéfilmben is feltűnt. Az Akarsu család négy gyermekéből kettőt mára már rendkívül ismert színészek játszanak: a nagyfiút Aras Bulut Iynemli (Szulejmán, Icerde, Cukur), a nagyobbik lányt pedig Farah Zeynep Abdullah (Szerelemben, háborúban, A szultána) formálja meg.

Az idő sodrásában hamarosan minden hétköznap este látható lesz az Izaurán.