Te hogyan próbálnál meg rövid idő alatt sok pénzt keresni? Ben Ketai (Chosen, Hívatlanok 2: Éjjeli préda) eddig három évadot megélt drámasorozatában több megoldás is születik a problémára, csakhogy egyik sem veszélytelen vagy legális. 

A StartUp első évada január 3-án debütál az AXN csatornán egyből dupla résszel, az izgalmas történet pedig több érdekes karaktert és sztoriszálat is mozgat, amelyek összefutnak: Izzo Morales (Otmara Marrero) egy forradalmian új kriptovalutát, avagy online fizetőeszközt hoz létre a GenCoin képében; Nick Talman (Adam Brody) banki hitelügyintézőként dolgozik és kétes eredetű pénzeket kell elrejtenie rég nem látott apja (Carl Weintraub) kérésére, de inkább összeáll Izzyvel; egy utcai bűnöző, Ronald Dacey (Edi Gatgei) nyugtalanító felfedezést tesz azzal a zsozsóval kapcsolatban, amit a bandája szerzett; Phil Rask (Martin Freeman) az FBI Vagyon Elleni Bűncselekmények Osztályának ügynökeként Andy után nyomoz. 

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mi sül ki ebből a kavarodásból, vagy esetleg szeretitek a Sherlock sorozatból is ismert Martin Freemant színészkedni látni, akkor január 3-án hangolódjatok az AXN műsorára.