A tévészolgáltatók egyre több és változatos formáját kínálják a nem helyhez kötött, nem lineáris tartalomfogyasztásnak. Sorban indítják el az olyan online kiegészítő szolgáltatásokat, amelyeken a tévécsatornák műsorait a számunkra kényelmes időpontban bármikor visszanézhetjük, vagy akár útközben, tévékészülék nélkül okostelefonon vagy tableten is követhetjük kedvenc csatornánk műsorát. A legújabb alkalmazást a UPC vezette be, amely november 11-től érhető el.

A UPC Direct Now-n keresztül akár 50 lineáris tévécsatornát is elérhetünk online, mindez pedig a UPC Direct előfizetők számára díjmentesen hozzáférhető. Az alkalmazás egyidejűleg több képernyő használatát is biztosítja. “Nincs több elfelejtett műsor, kihagyott sorozatepizód, mert az interaktív EPG műsoremlékeztető beállításával az alkalmazás időben jelez a kedvenc film vagy sorozat indulása előtt. Emellett az előfizetők a Visszajátszás funkcióval 7 napig visszanézhetik a tévéprogramokat. A UPC Direct Now alkalmazás okostelefonon, tableten, laptopon és okostévén is elérhető, Android és iOS operációs rendszereken is fut, és bármely böngészőből megnyitható (…) valamint Smart TV alkalmazásként használható” – részletezik a közleményben.

“A UPC Direct ügyfelei az alkalmazást november 11-től tölthetik le, melyet követően My UPC Direct felhasználónevükkel és jelszavukkal azonnal elérhetővé válik számukra a tévézés megújult élménye. Az új ügyfelek pedig már olyan csomagok közül válaszhatnak, melyek tartalmazzák az innovatív UPC Direct Now szolgáltatást.”

Kiemelt kép: LWp Kommunikáció