Tavaly februárban indította el a TV2-n új műsorát az újságíró-riporter, az Egyesült Államokban élő Návai Anikó. A Hello Hollywoodban a nézők betekintést nyerhetnek az amerikai filmipar pezsgő mindennapjaiba, beleshetnek a kulisszák mögé és interjúkat láthatnak a most mozikba kerülő filmek főszereplőivel.

Návai Anikó ezt megelőzően korábban négy évig vezette a köztévén a Szeretettel, Hollywoodból! című magazinműsorát, és most ismét csatornát vált, ugyanis a TV2 helyett szeptembertől új tévéadónál, az AMC-nél folytatja. A Hello Hollywood új évadának első adása szeptember 2-án, vasárnap 14 órakor lesz. A tíz részes szezon félórás epizódjaiban többek között bepillantást nyerhetünk olyan filmek hátterébe mint a nyár legnagyobb hazai mozis sikere, a Mamma Mia! Sose hagyjuk ABBA, vagy a Mission: Impossible – Utóhatás. Emellett láthatunk riportokat is, melyekben megszólal többek között Tom Cruise, Sandra Bullock, Cher, Tom Hanks és Dwayne Johnson is.

Az új évad különlegessége, hogy nem csak a filmeken lesz a fókusz. Főszerepet kapnak ugyanis a műsorban az AMC sztárjai, így például a Fear the Walking Dead vezető színésznője, Kim Dickens is.

Kiemelt kép: Návai Anikó és Cher (fotó: Magnus Sundholm)