2016 novemberében debütált a SuperTV2-n a Dalfutár, Hajós András formabontó műsora, melynek adásaiban egy-egy új dal megszületését követhetik figyelemmel a nézők. A zenész-műsorvezető ebben a produkcióban nem csupán a házigazda szerepét tölti be, ő az ugyanis, aki a zeneszerző, a szövegíró, a producer és az énekes között fuvarozza a készülő dal elemeit. A Dalfutár különlegessége, hogy az adásokban szereplő négy-négy zenei szakember egyike sem tudja, aktuálisan kivel is dolgozik együtt, számukra csak a végső felvételnél derül ki az alkotótársak személye.

A műsor első évada egyértelmű kritikai siker lett, és rengeteg rajongót szerzett, a folytatásról azonban sokáig nem érkezett semmilyen hír. Két évvel a premier után, 2018 év végén jelentették be az alkotók, hogy egyik tévécsatornával sem sikerült megegyezniük, ezért online tervezik folytatni a műsort, ehhez kerestek akkor partnereket. A héten pedig kiderült, hogy sikerrel jártak, és a Dalfutár 2019 júniusában a YouTube-on tér vissza vadonatúj epizódokkal a Samsung és az Artisjus támogatásával. A második évadban négy dal megszületésébe kapunk majd betekintést nyolc epizódban. A koncepció változatlan marad: az elkészült dallamot viszi el Hajós a szövegírónak, majd ezt a kettőt a producerhez, és legvégén az énekeshez.

Mivel a szereplők kilétét egymás előtt is titkolni kell, így a most zajló forgatások miatt csak két alkotócsapatot árulhattak el a készítők, de azt már nem mondták meg, ki melyik dalon dolgozott. A Dalfutár új adásaiban biztosan láthatjuk Dallos Bogit, Kozma Katát, Kőhalmi Zoltánt, Lovasi Andrást, Linczényi Márkót, Rakonczai Viktort, Szakács Gergőt és a Vígszínház fiatal színművészét, Vecsei H. Miklóst. Az adásokat a Dalfutár YouTube-csatornáján nézhetjük majd júniustól.