Így decemberben lépkedve már biztonsággal kijelenthetjük, hogy minden szempontból megterhelő éven vagyunk túl. Temérdek esemény történt, amik befolyásolták az életünket, a legnagyobb és legkellemetlenebb nyilvánvalóan a koronavírus-járvány. Sokan érzik azt, hogy ha horrorfimnek nem is, de thrillernek lazán beillene az idei év, egy hollywoodi filmest pedig meg is ihletett az “alapanyag”.

A Black Mirror alkotója, Charlie Brooker 2020-ról fog áldokumentumfilmet készíteni a Netflix számára. A hírt Hugh Grant (Igazából szerelem, Sztárom a párom, Egy fiúról) árulta el a Vulture-nak adott interjújában, ugyanis miután az HBO-n futó Tudhattad volna című sorozattal kapcsolatban kérdezték, szóba került a következő munkája is: “Igazából holnap is forgatni fogok. Charlie Brooker írt egy áldokumentumfilmet 2020-ról a Netflixnek. Ebben fogok alakítani egy olyan történészt, aki interjút ad az évről. Egy elég visszataszító alak leszek. Ja, és imádni fogjátok a parókámat!”

Egyelőre nem tudni, hogy mikor kerül fel pontosan a Netflix kínálatába a 2020: Legyen már vége! című áldokumentumfilm, de az kiderült a fenti előzetesből, hogy Hugh Grant mellett a szereplőgárdát erősíti többek között Samuel L. Jackson, Lisa Kudrow, Kumail Nanjiani, Lelsie Jones, Cristin Milioti és Joe Kerry is. 

Kiemelt kép: Black Mirror (Fotó: Netflix)