PóZdium címmel indult talkshow-sorozat Ózdon, amelynek keretében a Városi Televízió ügyvezetője, Bukovinszky Zsolt fog beszélgetni havi rendszerességgel, egy éven keresztül hírességekkel, valamint helyi tehetségekkel egyaránt. 

Minden hónapban másik színésszel/ismert személyiséggel zajlik majd a beszélgetés, akihez minden alkalommal csatlakozik majd egy ózdi tehetség is, akit részletesebben is megismerhetnek majd az érdeklődők. Az első páros Ábel Anita és Rési Zorka voltak, ezt követően pedig olyan vendégekre számíthatunk, mint Alföldi Róbert, Mautner Zsófi, Lakatos Márk, Halász Judit, Esztergályos Cecília, Dőry Virág, Szinetár Dóra és Palya Bea. Bukovinszky Zsolt a Boon.hu-nak nyilatkozva elmondta, hogy a beszélgetésekhez igyekeznek intim környezetet teremteni, így a nézők a lehető legközelebb ülhetnek majd a meghívottakhoz. 

A következő alkalom november 25-én lesz, akkor Palya Beával és a Várkonyi Csibészekkel találkozhatnak majd a résztvevők az ózdi Olvasóban. Az előadások ingyenesek, azonban regisztrációhoz kötöttek.