Április közepén két, már ismert saját gyártású sorozat is új évaddal készül a VIASAT3-ra: az egyik a műveletlenségi vetélkedő, amelyben celebpárok próbálják követni a játékosok gondolkodásmódját, a másik pedig egy valóságshow, amellyel a felső tízezer világába tekinthetünk be. 

A hivatalos közlemény szerint április 14-én, 19:00-kor felfrissített kép világgal és dupla epizóddal tér vissza az Észbontók a csatornára, akik ezután kilenc héten keresztül, minden hétköznap 20:00-tól szórakoztatják majd a nagyérdeműt – továbbra is Kovács Áron vezetésével. A vetélkedőben résztvevő celebpárosok saját maguk is versenyeznek majd azért, hogy melyikük érti meg jobban az észbontókat, a sztárok listája pedig olyan neveket tartalmaz, mint Csonka András, Csuja Imre, a Gáspár Család, Fekete Linda, Fésűs Nelly, Kiss Ramóna, Lékai Máté, Kulcsár Edina, Kucsera Gábor, Lakatos Márk, Pintér Tibor, Sáfrány Emese, Tápai Szabina vagy épp Vastag Csaba, szóval izgalmas lesz a bajnokság. 

Április 20-án, 21:00-kor aztán befut egy másik sorozat, a Feleségek luxuskivitelben legújabb, szám szerint harmadik évada is, amely a korábbiaktól eltérően négy darab, közel 90 perces epizódot vonultat majd fel. Az új szezonban a már jól ismert arcok – Csősz Boglárka, Yvonne Dederick, Köllő Babett, Polgár Tünde és Vasvári Vivien – mellett a divat világában rendkívül sikeres Molnár Nikolett és Nagy Noémi fényűző életét is megismerhetjük, az utolsó rész pedig különlegesnek ígérkezik abból a szempontból, hogy a veszélyhelyzetre reagálva a társadalmi felelősségvállalás témakörére koncentrál. Hétfőnként 21:00-től követhetik az érdeklődők a VIASAT 3-on. 

Kiemelt kép: Feleségek luxuskivitelben 3. évad (Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila)