Novemberben vált harmadjára őszi műsorrendet mindkét nagy csatorna, ám ez lesz az első alkalom idén, hogy egyszerre indulnak el az új kínálattal. A sort még augusztus közepén kezdte az RTL Klub, majd jött a hónap végén a TV2, rá egy hétre ismét az RTL, hogy októberben egymáshoz képest újfent egy hetes csúszással változtassanak az esti műsorok sorrendjén. November 11-én azonban együtt indítják el a vélhetően idei utolsó őszi kínálatot.

November 8-án vetítik az évadzáró epizódot a Drága örökösökből, ám nincs oka aggodalomra a rajongóknak, mivel a sorozat jövőre biztosan folytatódik. Szintén ezen a napon ér véget a Nyerő Páros is, azonban a celebes reality újabb szezonjával kapcsolatban egyelőre még nem érkeztek hírek. Miközben a TV2 november 11-től kezdve három vadonatúj műsort is sugároz majd hétköznap esténként, az RTL Klubon csak egy friss tartalom, A Konyhafőnök VIP legújabb évada debütál. A gasztrovetélkedő 20 órától két és fél órán át 22:30-ig lesz képernyőn, és számtalan énekes, sportoló, tévés személyiség ragad majd benne fakanalat.

Jelenet a Barátok köztből (fotó: RTL Magyarország)

A főzős műsor a Majka vezette új vetélkedővel (Nyomd a gombot, tesó!), valamint Ördög Nóra és Stohl András lakásfelújítós show-jával, az Újratervezéssel lesz egyszerre látható. A csatorna új napi sorozata, a Mintaapák ellenfele a Fókusz lesz, amely novemberben is 18:55-kor kezdődik majd az RTL Klubon.

A főműsoridő mellett megváltozik az RTL délutáni kínálata is. Két év után lekerül a képernyőről az Elif – A szeretet útján, hogy átadja a helyét egy vadonatúj török produkciónak, a Feriha sztárjával készült édes-bús sorozatnak, Az én kis családomnak. A minden hétköznap 16 órakor adásba kerülő széria egy olyan lány története, aki annak szenteli az életét, hogy összetartsa családját, nevelje kistestvéreit, és próbálja talpra állítani iszákos apját. A szerelemre ideje sincs gondolni, ám amikor az mégis rátalál, alapjaiban kell megváltoztatnia addigi életét. A török produkció után pedig továbbra is a Barátok közt lesz látható az RTL Híradó előtt.

Az RTL Klub hétköznapjai november 11-től:

16:00: Az én kis családom
17:10: Barátok közt
18:00: Híradó
19:00: Fókusz
20:00: A Konyhafőnök VIP
22:30: Barátok közt (ismétlés)

Kiemelt kép: A Konyhafőnök 2019 zsűritagjai (fotó: RTL Magyarország)