Augusztus 14-én évadnyitó sajtóeseményen jelentette be az RTL Magyarország, hogy milyen műsorokkal készül az őszi szezonban. Ezután izgatottan várta mindenki a TV2 Csoport válaszát, mégpedig azt, hogy milyen saját produkciókat állítanak szembe a nagy rivális műsoraival. A ma kiküldött sajtóközlemény alapján azonban még heteket kell várnunk a leleplezésre.

A TV2 ugyanis különleges módját választotta az őszi műsorai bejelentésének. Egyfelől nem árulták el, hogy milyen kínálattal is kezdik augusztus 27-én a legfontosabb tévés idényt, valamint nem mondták meg azt sem, milyen produkciókat adnak 2018 hátralévő részében. Pontosabban… szokatlan módon a műsorok címeit emojikkal “kifejezve” hozták a nézők tudomására. Ez ugyan frappáns, bár nem egyedi. A Katona József Színház pár éve ugyanezzel a megoldással rakta ki előadásainak címeit.

Az ősz tehát augusztus 27-én 19 órakor elindul az RTL Klubon a Nyerő Párossal, majd hétvégén A mi kis falunk harmadik évadával és a Szenzációs Négyes című showműsorral, míg a TV2-n nem tudni, pontosan mely produkciók is lesznek látható este 7 és 11 óra között.

A korábbi hónapok hírei alapján azonban nagyjából ki lehet találni, hogy az idén képernyőre kerülő 13 saját gyártás között ott lesz a visszatérő Séfek séfe, a Ninja Warrior Hungary, a Sztárban sztár, a Korhatáros szerelem, A Piramis és újdonságként érkezik a MasterChef VIP és a Junior, a Bogaras szülők című új fikciós széria, a Csak show és más semmi, a Kasza Tibor vezette Sztárok és párok című vetélkedő, egy családi gameshow, valamint egy külföldön forgatott celebes reality is.

Kiemelt kép: TV2