Míg hazánkban több évtizedes múltra tekint vissza a Legyen Ön is milliomos! története, addig Törökországban ez a formátum mondhatni viszonylag fiatal, ugyanis csak 2011-ben ismerhette meg először az ország lakossága. A nyolc éve viszont megszakítás nélkül látható kvízműsornak az indulása óta három házigazdája volt, akik kivétel nélkül mindannyian színészként ültek az ikonikus kvízmesterei székbe.

Legelső ízben a magyar tévézők által nem ismert Kenan Isik vezette a Milliomost, őt követte 2014-ben a Tiltott szerelem főszereplőjét, Adnant alakító Selçuk Yöntem. Tőle vette át 2017-ben az irányítást az a Murat Yildirim, akit a magyarok Az éjszaka királynője című sorozatból ismerhetnek. A színész azonban nemrég kiszállt a produkcióból, a vetélkedőt sugárzó török atv pedig a napokban bejelentette, hogy a Legyen Ön is milliomos! legújabb házigazdája az Ezel – Bosszú mindhalálig címszereplőjét alakító, köztiszteletben álló török színész, Kenan Imirzalioglu lesz.

Új tévés munkája miatt vélhetően egy ideig nem láthatjuk majd sorozatszerepben Imirzalioglut, akit nemrég pedig egy vadonatúj készülő produkcióval is hírbe hoztak.

Jasinka Ádám írása