Hamarosan újabb minőségi tartalommal bővül az HBO felhozatala, amely hiánypótló a maga nemében. Alan Moore és Dave Gibbons kultikus képregénysorozata, az 1986 és 87 között megjelent Watchmen nem csupán azért különleges, mert egy alternatív idősíkon játszódva a világháborúk után törvényen kívülinek nyilvánítják benne az álarcos igazságosztókat, hanem azért is, mert a zseniális mű magán hordozza a kor végtől való szorongását, illetve a megdönthetetlennek hitt idolok porba tiprását is. Az éppen regnáló rendszer kritizálása, a tökéletesnek gondolt szuperhősök romlottsága és a gonosz megállításának határai már a 2009-es filmváltozatban is érzékeltették jelentőségüket, most pedig a Lost – Eltűntek és A hátrahagyottak írója, Damon Lindelof vezetésével készült sorozat az alapanyagból. 

A Watchmen széria története harminc évvel játszódik a képregény eseményei után, amikor betiltották az álarcos szuperhősök ténykedését, azonban a rendőrség tagjai számára engedélyezik az álarcok viselését. A főszereplő Angela Abar (Regina King), aki két “maszkot” is visel: egyrészt nyomozó a tulsai rendőrségnél, másrészt pedig feleség és anya is. Regina Kingen (Agymenők, 24, A hátrahagyottak) kívül felbukkannak még a sorozatban olyan színészek is, mint Jeremy Irons (Die Hard, A vasálarcos), Don Johnson (Miami Vice), Louis Gossett Jr. (Vasmadarak, A mélység) is. 

A kilenc részesre tervezett Watchmen sorozat premierje október 21-én várható az HBO GO-n és az HBO-n, magyar felirattal (az új epizódokra hetente számíthatnak az érdeklődők). Akiknek fontos a szinkron, azoknak november 3-ig kell várniuk, ekkor lesz a magyar nyelvű premier az HBO-n.