Hazánkban legelőször 2016 tavaszán volt látható a nagy sikerrel indult amerikai akció-krimisorozat, a Rejtjelek. A történet hőse egy súlyos amnéziában szenvedő nő, akire egy sporttáskában, New York legforgalmasabb helyszínén, a Time Square-en találnak rá. Semmi sem utal arra, ki lehet, ám a testét tetőtől talpig tetoválások fedik és csak egy nevet tudnak hozzá kötni, mégpedig egy FBI ügynökét. Amikor felveszik a kapcsolatot Kurt Weller különleges ügynökkel, akkor kezdetét veszi egy megdöbbentő fordulatokkal teli, őrült kirakós játék, ugyanis minden tetoválás egy-egy megoldandó bűntényre utal.

A sorozat új részei az elmúlt három évben az RTL Magyarországhoz tartozó Coolon voltak láthatóak, idén tavasszal viszont megszakadt a sor és nem indult el a következő, negyedik szezon. Az Egyesült Államokban 2018 októbere és 2019 májusa között sugárzott évad azonban még idén megérkezik hazánkba magyar nyelven, ugyanis felkerül az HBO GO kínálatába. A Rejtjelek negyedik évfolyama, akárcsak az előző, huszonkét epizódot foglal magába és az HBO december 21-én egyszerre elérhetővé teszi az összes részt, de kizárólag saját online videós szolgáltatásán. Ez azt jelenti, hogy a magyar tévépremierre még várnunk kell.

A Rejtjelekből jövőre kerül képernyőre az Egyesült Államokban az ötödik évad, amely már csak 13 részes lesz és ezzel véget is ér a “tetovált lány” története.