November 11-én, az RTL Klubbal egyszerre indította el harmadik őszi műsorrendjét a TV2. Míg korábban naponta két-két műsorral töltötték ki az esti sávokat (Ázsia Expressz + Kapd el, ha tudsz! és Fuss család, fuss! + Séfek séfe), az elmúlt hetekben három vadonatúj napi produkciót láthatnak azon tévézők, akik iskola vagy munka után a TV2-re kapcsolnak. Meglepően hamar, már az első héten eldőlni látszott, hogy a három premier tartalom közül egyedül a Mintaapák marad talpon és sem a Majka vezette gameshow, a Nyomd a gombot, tesó!, sem az Újratervezés című reality nem hozza az elvárt számokat.

Pár hete a TV2 már átalakította az esti kínálatát, ugyanis megcserélte a Nyomd a gombot, tesó! és az Újratervezés kezdési időpontjait, ám nem sikerült elejét venniük a további nézettségcsökkenésnek. A Majka ötlete nyomán készült vetélkedő napról napra egyre rosszabb eredményeket ért el minden korosztályban, de legfőképp a reklámozóknak fontos, 18 és 49 év közötti nézők körében. A TV2-nél pedig ezen a számokat látva úgy döntöttek, az év utolsó előtti hetében ismét alakítanak az esti műsorrenden és december 16-tól még későbbre pakolják a Nyomd a gombot, tesó!-t. A vetélkedő 23:50-kor kezdődik, a helyére 21:40-től öt adás erejéig pedig visszatér a Vigyázat, gyerekkel vagyok! ismétlése.

A TV2-n az 51. héten így hétből hat napon is Ördög Nóra műsorai lesznek láthatóak, hiszen hétköznap az Újratervezés és a Vigyázat, gyerekkel vagyok!, vasárnap pedig a szintén nem túl sikeres Catch! – Úgyis utolérlek! kerül képernyőre.

Kiemelt kép: A Nyomd a gombot, tesó! díszlete (fotó: TV2)