Augusztus 14-én délelőtt tartotta őszi évadbejelentő sajtórendezvényét az RTL Magyarország. Leleplezték, milyen műsorokkal indítják a reklámozóknak legfontosabb tévés időszakot, valamint elárulták, mely produkciók lesznek a meghatározóak az év utolsó hónapjaiban.

Az RTL Klubon már augusztus 27-én elindul az ősz, ugyanis hétfőn, 19 órakora debütál a Nyerő Páros második évada. A két év kihagyás után visszatérő celebes reality házigazdája ezúttal is Sebestyén Balázs lesz, viszont idén teljesen új párok vesznek részt a válogatott vicces feladatokban. A minden hétköznap este jelentkező produkcióban feltűnik Delhusa Gjon és Molnár Fanni, Dobó Ági és Kis Csaba, Gáspár Laci és Gáspár Niki, Kefir és Mihalyi Mariann, Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Júlia, Solti Ádám és Kis Berni, Tokár Tamás és Kovács Dóri, Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc, Veiszer Alinda és László Pál.

Ugyanezen a héten hétvégén, szeptember 1-jén, szombat este kezdődik A mi kis falunk harmadik évada. Szeptember 2-án, vasárnap pedig egy vadonatúj, saját fejlesztésű showműsor, a Szenzációs Négyes indul az RTL Klubon. A vasárnap esténként jelentkező nagyszabású produkcióban négy generáció, négy csapatban méri össze tudását, rátermettségét a háromfős zsűri és a nézők előtt. Az ítészek között ott lesz Ráskó Eszter humorista, Alföldi Róbert és Ganxsta Zolee is.

Fotó: RTL Klub

A négy csapatot Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Csonka András és Magyar Attila (50+), Koós Réka, Fésűs Nelly, Hajdu Steve és Kökény Attila (40+), Tóth Gabi, Nagy Alexandra, Szabó Simon és ÉNB Lali (30+), valamint Szabó Zsófi, Michl Juli, Oláh Gergő és Szalay Bence (20+) alkotja. Műsorvezető Istenes Bence.

Az ősz további részében érkezik a Survivor vadonatúj évada, valamint másik napi műsorként A Konyhafőnök VIP harmadik szezonja, amelyre csavarnak egy kicsit a formátumon. Fördős Zé – akinek ez lesz a 10. Konyhafőnöke – mellett két Michelin-csillagos séf, a korábbi évadokból megismert Sárközi Ákos és Rácz Jenő állnak majd. Mindketten saját maguk válogatnak össze egy-egy ismert emberekből álló csapatot, és ők is döntenek arról, ki távozik, és kinek lesz még esélye a 10 millió forintos fődíjra.

Az RTL Klubon a napi produkciók, és a Szenzációs Négyes nevű showműsor mellett lesz még egy nagyszabású saját gyártás, méghozzá az X-Faktor. A nyolcadik évadával jelentkező tehetségkutató házigazdája újfent Kiss Ramóna lesz, a zsűriben pedig idén is Radics Gigi, ByeAlex, Puskás Peti és Gáspár Laci foglal helyet. Az élő adások pedig még több izgalmat kínálnak majd a fordulatos és új szabályrendszernek köszönhetően, melyről részleteket később tudhatunk meg.

Kiemelt kép: RTL Klub