A múlt héten jelentek meg az első előzetesek az RTL Klub nagy sikerű gasztrorealityjének, A Konyhafőnök VIP legújabb évadából. Ebből sejthető is volt, hogy a műsor heteken belül visszatér a képernyőre és ismét a híres emberek veszik birtokba a stúdiókonyhát. A csatorna pedig ma leleplezte, hogy kik azok a hírességek, akik idén ősszel fakanalat ragadva megküzdenek egymással a 10 millió forintos fődíjért. A Konyhafőnök VIP új évada november 11-én indul, és minden hétköznap este látható lesz az RTL Klubon, azt azonban egyelőre még nem tudni, pontosan hány órakor is kerül adásba, és hogyan változik miatta az esti kínálat.

Az új szezon számos változtatással várja nem csak a celebeket, hanem a tévézőket is. “Idén nem csupán a Michelin-csillagos séfek hírességekből álló csapatai csapnak össze, hanem maguk a séfek is komoly kihívásokkal készülnek egymás számára! A legváratlanabb pillanatokban állíthatják majd be egymást a versenyzők közé főzni, így nekik a sztárokkal együtt kell majd ugyanazokból az alapanyagokból minél különlegesebb fogásokat készíteniük.

A Konyhafőnök 2019 zsűritagjai (fotó: RTL Magyarország)

Az új VIP évadban a Válogató hét is izgalmas új fordulatokat hoz. Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő egy-egy napon felülbírálhatják zsűritársaik döntéseit, mitöbb a versenyzőkre talán a műsor történetének egyik legkegyetlenebb fordulata vár: hiába kapnak kötényt az egyik séftől, a Válogató héten nem érezhetik magukat biztonságban az utolsó pillanatig, hiszen most a séfek akár el is vehetik tőlük a kötényt és átakaszthatják annak a versenyzőjelöltnek nyakába, akinek a teljesítményét jobbnak ítélik” – áll a sajtóközleményben.

A 2019-es Konyhafőnök VIP versenyzői között ott lesz Cinthya Diktátor, Cooky, Császár Előd, Cserpes Laura, Delhusa Gjon, Demeter Alexandra, Domokos László, Gajdos Tamás, Gerendásy “ÉNB Teo” Gábor, Gesztesi Máté, Görgényi Fruzsina, Kammerer Zoltán, Kiss “ÉNB Bécy” András, Kiss Péter Balázs, Lukács Mikike, Mihalik Enikő, Molnár Andrea, Nagy Bogi, Nagy “VV Leo” Zsolt, Nyári Dia, Oláh Gergő, Rippel Feri, Róka Adrienne, Rubint Réka, Sánta László, Sipos Tamás, Solti Ádám, Somorjai “Miss Bee” Ilona, Sztarenki Dóra, Taka, Tihanyi “ÉNB Karesz” Péter, Vámosi Viktória, Varga Győző, Vasvári Vivien, Verebes Linda és Völgyi Zsuzsa.

Kiemelt kép: Rubint Réka (fotó: Lokál), Delhusa Gjon (fotó: RTL Magyarország) és Nyári Dia (fotó: life.hu)