December óta Bridgerton lázban ég az egész világ: a Netflix saját gyártású sorozata minden eddigi nézettségi rekordot megdöntött, a rajongók pedig éheznek a folytatás után. Múlt hónapban meg is érkezett a hivatalos bejelentés a második évad érkezéséről, melyben ezúttal a legidősebb Bridgerton fivér, Anthony szerelmi életének kiteljesedésének lehetünk szemtanúi.

Bár az első évadban már kaphattunk némi betekintést a jóképű vikomt életébe, a folytatásban egészen új perspektívából ismerhetjük majd meg az agglegényt. Miután a Sianával, a város operaénekesnőjével folytatott heves afférja nem éppen úgy alakult, ahogyan azt a férfi vagy a nézők várták volna, Anthony kénytelen beadni a derekát, és a család vagyonának örököseként méltó vikomtesszt találnia maga mellé. Csakhogy a szerelem nem ismer rangot, sem vagyont. Az ifjú Bridgerton szívét Kate Sharma rabolja el, aki azonban nem szándékozik odaadnia magát senkinek… legalábbis nem egykönnyen. A makacs úri kisasszonyt pedig nem más fogja alakítani, mint a Szex Oktatásból is ismert Simone Ashley, jelentette be a Netflix február 16-án.

A második évad további szerepeire még zajlanak a castingok, ám nem kell aggódni, a Bridgerton és a Featherington család többi tagja is visszatér majd a vadonatúj részekben, ahogyan Regé-Jean Page és Phoebe Dynevor is.

Kiemelt kép: Jonathan Bailey és Simone Ashley (Fotó: Entertainment Tonight)