December 1-től, a Sztárban Sztár leszek! helyén lesz látható a TV2 vadonatúj vetélkedője, a Catch! – Úgyis utolérlek! A felnőtteknek szóló fogócska során minden adásban 4 négyfős csapat mérkőzik meg egymással a hatalmas arénában. A jól ismert gyermekjáték szabályain alapuló műsorban a gyorsaság és az ügyesség számít, ugyanis a legtöbb pontot összegyűjtő négyfős csapat kerülhet csak be a döntőbe, és küzdhet meg a 10 milliós főnyereményét.

“A Catch! arénájában egy hét emeletes ház magasságával megegyező, függőleges pályával is meg kell küzdeniük a versenyzőknek, és még a legprofibb parkourosoknak is kihívást jelent A hajsza pályája, ahol elképesztő ugrások és bravúros vetődések viszik majd közelebb a csapatokat a döntő fordulóhoz. A Catch! versenyzői nem rettennek meg az akadályoktól, merthogy ez a fogócska nem gyerekjáték!” – áll a hivatalos ismertetőben.

Gundel Takács Gábor a Catch! kommentátor fülkéjében (fotó: TV2)

A vadonatúj sport event műsor december 1-től minden vasárnap 18:55-kor lesz látható a TV2-n. A házigazda Ördög Nóra, a műsorvezető-riporter Petur András, a kommentátor pedig Gundel Takács Gábor. A felnőtt fogócskában részt vesz többek között Bódi Sylvi, Bárdosi Ildi, Száraz Dénes, Linczényi Márkó és Esztergályos Patrik is.

Kiemelt kép: Pillantkép a Catch! – Úgyis utolérlek! adásából (fotó: TV2)