Az RTL Magyarország 2009-ben indította el online videós szolgáltatását, az RTL Mostot, amely tavaly nem csak teljesen új külsőt kapott, de egy olyan platformmá vált, amely felveszi a versenyt a jelenlegi streamingszolgáltatókkal. A médiavállalat pár hónappal ezelőtt, az őszi műsorkínálat ismertetése mellett az újdonságok között pedig bejelentette azt is, hogy idén elindítják a videós felületük prémium változatát, amely az RTL Most+ elnevezést viseli. Ezen a platformon a felhasználók kevesebb reklámmal és számos exkluzív tartalommal is találkozhatnak.

Elsőként a Telenor MyTV online szolgáltatását használók élvezhették az RTL Most+ nyújtotta előnyöket, december 2-tól pedig már a Vodafone-UPC előfizetői is díjmentesen hozzáférhetnek a platformhoz. Az RTL Most+ minden olyan Vodafone-UPC ügyfél számára elérhető lesz majd, aki az arra jogosult digitális TV csomagra fizetett elő. A december eleji indulást követően mindannyian kapnak egy személyes aktiváló kódot, aminek segítségével élesíthetik a prémium szolgálgatást.

A Bátrak földje szereplői (fotó: RTL Magyarország)

Az RTL Most+ kínálatában olyan exkluzív tartalmak is megtalálhatók, melyeket kizárólag az RTL Most+ felhasználók láthatnak. Hetente érkezik a kizárólag ezen a platformon nézhető #nofilter című magyar minisorozat újabb epizódja. Már novemberben elérhető lesz az RTL Most+ felhasználók számára a legendás Négy esküvő és egy temetés című film alapján készült vadonatúj amerikai sorozat, melyet Magyarországon először itt lehet majd megnézni. Ezen felül az RTL Klubra 2020-ban érkező új magyar telenovella, a Bátrak földje első három epizódja jóval a televíziós premier előtt, már az ünnepek alatt látható lesz az RTL Most+-on.

Kiemelt kép: A Négy esküvő és egy temetés plakátjának részlete (fotó: amazon.com)