Sokáig tartott, mire sikerül meggyőzni a Jóbarátok szereplőit, azonban végre beadták a derekukat (valószínűleg megfelelő nagyságú volt a csekken szereplő szám), így az HBO Max streamingszolgáltatón exkluzív újraegyesülést láthatnak a rajongók május végén. Ám az angolul Friends Reunion névre keresztelt műsor ne tévesszen meg senkit, nem egy filmről vagy egy speciális epizódról van szó, hanem csupán egy nosztalgiázós, beszélgetős alkalom lesz, amikor a kedvenceink sztorizgatnak majd. 

A találkozón természetesen ott lesz Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry és Matt LeBlanc is, akik megfordulnak majd a már jól ismert New York-i lakásukban is, vagy legalábbis annak a díszleteiben. Az esemény fényét hivatott emelni, hogy lesznek meglepetésvendégek is, mint például Tom Selleck. A Jóbarátok találkozójára május 27-én kerül sor a hazánkban egyelőre nem elérhető HBO Maxon, de sajnos premierkor még nem fog felkerülni a Magyarországon lévő HBO GO-ra. Ilyesmire lehet számítani a showtól: 

Ennek ellenére aki szeretne nosztalgiázni vagy pótolni addig a kimaradását, az a sorozat összes részét megnézheti az HBO GO-n. 

Kiemelt kép: Az idősebb Jóbarátok (Fotó: The Hollywood Reporter)