Magyar Dallasként emlegetik a TV2 legújabb, teljesen hazai fejlesztésű napi sorozatát, a Doktor Balatont. A történet a balatonfelvidéki Balatonmeggyesen játszódik, a középpontban pedig egy csodaszer áll, amelyből egy orvos, Dr. Balla-Tóth András (Mészáros András) szeretne pénzt csinálni. Az agilis, csak a munkájának élő doktor szüntelenül az új gyógyszerével, egy teljesen új és elvileg hatásos gyógyvízzel bíbelődik, de ez sok ember szemében szálkát is jelent.

A dramedy olyan színészeket vonultat fel Mészáros András mellett, mint Bodrogi Gyula, Voith Ági, Hirtling István, Gula Péter, Sárközi Nagy Ilona és Pálfi Katalin, ráadásul már az első előzetes is megérkezett belőle, amellyel kapcsolatban a következőket mondta el a TV2 Csoport programigazgatója, Fischer Gábor: „Nagy örömmel mutatjuk be a Doktor Balaton első képkockáit. A ContentLab&Factory a pandémia okozta komoly kihívások ellenére is profi, összehangolt munkával egy ilyen színvonalas produkciót hozott létre, ami reméljük, hogy a nézők tetszését is elnyeri majd.”

A Doktor Balaton premierjéről egyelőre csak annyit árult el a TV2, hogy “hamarosan” számíthatunk rá. Nektek hogy tetszik az előzetes?

Kiemelt kép: Jelenet a Doktor Balatonból (Fotó: TV2)