Március közepén a koronavírus-járvány miatt leállt a Mintaapák és a Jóban Rosszban forgatása is. A rajongók kaptak bakiparádét és a TV2 igyekezett rövidített epizódokkal kihúzni az elhúzódó forgatási szünetet, április végén pedig már az a hír járta, hogy hamarosan folytatódhatnak a munkálatok. 

A sorozatban Nagy Gabriella századost alakító Pikali Gerda nemrég az Instagramján adta hírül, hogy a Jóban Rosszban forgatása különböző óvintézkedésekkel ugyan, de zajlik tovább. A színésznő ezt fűzte a képhez: “És újra forgatunk! Kicsit másképp ugyan, de a legnagyobb biztonságban”. 

A forgatás elindulásáról beszámolt a TV2 Tények című műsora is, amelyből kiderült, hogy nem csupán a háttérmunkálatokra, de a kórházas sorozat történetére is hatással volt a koronavírus, ugyanis a Csillagvirág klinikán is megjelenik a járvány. Mellesleg a tudósítás szerint az első forgatási napon nanotechnológiás gépekkel fertőtlenítették a stúdiót, a színészeknél és a stábtagoknál pedig elvégezték a tesztet (ahogyan erre Pikali posztja is utal).

Kiemelt kép: Jelenet a Jóban Rosszban c. sorozatból (Fotó: SuperTV2)