Újabb magyar filmmel bővült az HBO GO repertoárja: ezúttal az Apró mesék című thrillerrel gazdagodott a kínálat. A Szász Attila által rendezett produkció főszerepét Szabó Kimmel Tamás alakítja, mellette pedig feltűnik Kerekes Vica, Molnár Levente, Tóth Bercel és Gyabronka József.

A 2019-es romantikus thriller a II. világháború utáni időkbe kalauzolja el a nézőket, amikor a káosz és a bizonytalanság uralja az országot. Az újságok telve vannak az eltűnt személyekről szóló apróhirdetésekkel, Hankó (Szabó Kimmel Tamás) pedig a szó legszorosabb értelmében ezekkel keresi a kenyerét. A fiatal férfi jelentkezik az újságcikkekre, és a keresett személy barátjának kiadva magát mesél az eltűntről némi élelemért, szállásért vagy ruháért cserébe. Csakhogy a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. Hankó lebukik egy nyomozó előtt, így menekülésre kényszerül. Az erdőben egy titokzatos házba botlik, ahol megismerkedik Judittal (Kerekes Vica) és kisfiával, akik egyedül élnek a vadászházban, mióta a nő férje nem tért vissza a háborúból. Hankó és Judit egyre közelebb kerülnek egymáshoz, csak a férj váratlanul hazatér.

A Félvilág, A berni követ és az Örök tél alkotóinak történelmi romantikus thrillere sok izgalmat, fordulatot és érzelmet ígér a nézők számára, amit december 27-től, azaz mától az HBO GO platformján is meg lehet tekinteni. 

Kiemelt kép: Szabó Kimmel Tamás és Kerekes Vica az Apró mesék című filmben (Fotó: Port.hu)