Az Origo interjút készített a TV2 Csoport programigazgatójával, Fischer Gáborral, amelyből számos érdekesség kiderült a csatorna terveiről. Kiemelésre került, hogy mennyire jól rajtolt az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár, amelynek már forgatják a folytatását, újraindultak a Jóban Rosszban munkálatai, valamint heteken belül elrajtol a Mintaapák is, de a nyári és őszi tartalmaik ennél sokkal érdekesebbek. 

A programigazgató elmondta, hogy bár az Exatlon Hungary június 1-jén véget ér, azonban olyan műsorokkal készülnek a nézők megtartására, mint a Piramis visszatérése Stohl András vezetésével, valamint A hegyi doktor – Újra rendel Magyarországon még nem látott epizódjai. 

Ősszel is lesz mivel szórakoztatniuk magukat a TV2-re kapcsolóknak, ugyanis visszatér a Bezár a bazár!, az eredeti Sztárban Sztár és az ősz második felében új évaddal jelentkezik a csatorna jelmezes-énekes show-ja, a Nicsak, ki vagyok? is. Magyar változatot kap a BBC világhírű táncparádéja, a Dancing with the Stars, készül egy történetközpontú gasztro-reality Love Bistro címmel, illetve megvásárolták a Farm nevezetű reality jogait is. Ebben az időszakban várható a MasterChef VIP 2. évada is, a SuperTV2-n számíthatnak rá az érdeklődők.

Mindezek mellett Fischer Gábor szerint több új, heti széria van előkészületben 2021-re, és 2021 késő tavaszán elindul az “újkori TV2 második magyar napi sorozata” is. 

Kiemelt kép: A Piramis (fotó: TV2)