Az RTL Magyarország közleménye szerint visszatér az Apatigris című sorozat a második évad erejéig, és természetesen jön vele a főszereplőt alakító Scherer Péter is. 

Az Apatigris 2. évada február 28-án, 18:50-kor rajtol el az RTL Klubon, az RTL Most+ felhasználói viszont már egy héttel korábban, február 21-től megtekinthetik az első részt, és a folytatásokat is hamarabb nézhetik. Az új szezon új arcot is hoz magával: a Jászai Mari-díjas színésznő, Ónodi Eszter csatlakozik a szereplőgárdához és Péter (Scherer Péter) kolléganőjét, Glóriát fogja alakítani, akinek a főszereplő csapni fogja a szelet. De nem ez az egyetlen változás a korábbi eseményekhez képest: Péter egyik lányának, Laurának (Schmidt Sára) időközben kislánya született, a legkisebb lánya, Szandi (Michl Juli) szakított a barátjával, a legidősebb gyermeke, Vivi (Rujder Vivien) pedig arra vár, hogy a párja megkérje a kezét. Mindennek tetejében még Péter exfelesége, Katalin (Für Anikó) is hazaköltözik, hogy az unokája közelébe lehessen, szóval a feje tetejére fog állni minden. 

Szintén a csatorna közleményéből derült ki, hogy az RTL Klub üzleti showműsora, a Cápák között sem vonult még nyugdíjba, február 25-én, 22:10-kor indul a harmadik évad egy vadonatúj cápával: ő nem más, mint Lakatos István, a 25 vállalkozást magába foglaló Bravogroup Holding ügyvezetője. Ezúttal is Lilu műsorvezetével követhetjük majd figyelemmel, hogy a ragadozók kikre csapnak le. Emellett Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese a SorozatWikinek adott interjújában megerősítette, hogy berendelték a Mellékhatás folytatását is, a második évadra azonban csak 2022-ben számíthatnak a nézők a járványhelyzet miatt. 

Kiemelt kép: Az Apatigris főszereplői (Fotó: RTL Klub)