A TV2 egyik idei nagy sikere a Palik László vezette extrém sportreality, az Exatlon magyar változata volt. A vetélkedőben, amely januártól több hónapon át minden hétköznap este jelentkezett, két csapat, a profi atlétákból álló Bajnokok, és a civilekből verbuvált Kihívók mérték össze erejüket, ügyességüket és állóképességüket. A verseny véghajrájában pedig egyéniben küzdöttek meg egymással a fődíjért, és a dicsőségért.

Az Exatlon Hungary osztatlan sikert aratott a nézők körében, ezt mutatja, hogy a tervezettnél hosszabb első évadot forgattak, amely végig remek nézettségi eredményeket ért el a TV2-n. Nem meglepő, hogy a csatorna “befizet” egy újabb körre, amelyre már várják is a jelentkezőket. Az Exatlon vélhetően jövő év elején kerül képernyőre, azt azonban egyelőre még nem tudni, Palik László marad-e a műsor házigazdája.

Ha viszont valakiben buzog a játszó kedv, de valami kevésbé extrém dologban próbálná ki magát, az jelentkezhet a TV2 másik idei sikerműsorába, a Bezár a bazár! új szezonjába is, melynek szintén futnak már a felhívó reklámjai a tévében és online egyaránt.

Kiemelt kép: Exatlon Hungary (fotó: TV2)