Február 18-án indult az RTL Klub tavaszi műsorrendje, melyben minden hétköznap, késő esténként más-más saját produkciót tűztek képernyőre. Láthatott a közönség magyar gyártású krimi-thrillert, szórakoztató showműsort, orvosos drámát, toplistás magazinműsort és egy üzleti realityt is. Nem egészen két hónap után újabb produkció indul az RTL Klubon.

Hétfőnként, a Cápák között című üzleti reality helyén április 29-től egy vadonatúj műsor, a Főnök inkognitóban lesz majd látható. Az RTL Klub új, saját gyártású realityje, akárcsak a Cápák, egy külföldi formátum hazai adaptációja lesz. A 2009-ben indult brit formátumot, az Undercover Bosst nagy, nemzetközi sikerré az amerikai verzió tette, melyből 2010 óta már nyolc szezon készült. A műsor azonban nem lesz teljesen ismeretlen a hazai közönség számára, ugyanis a külföldi változatokat Beépített főnök címmel a Spektrum sugározta.

Az RTL Klubon debütáló műsor, mely a Főnök inkognitóban címet kapta, a legkevésbé sem hétköznapi módon kalauzolja a munka világába a dokurealityk szerelmeseit. A cégvezetőket és tulajdonosokat merőben új kihívás elé állítják, álcázva magukat, új dolgozóként állnak munkába saját vállalatuknál, így első kézből tapasztalják meg, mi történik akkor, amikor a főnök nincs jelen. A műsorban a nézők az álcázott vezetők és az ott dolgozók szemszögéből pillanthatnak be többek között a vendéglátás vagy az élelmiszeripar egyes munkafolyamataiba. A cégek hátterén felül pedig megismerjük a munkavállalók személyes történeteit is.

A Főnök inkognitóban április 29-től hétfőnként 22:05-től lesz látható az RTL Klubon.

Kiemelt kép: RTL Klub