2017-ben egy különleges projekt valósult meg, ugyanis film készült a Tékasztorik blogból, amelynek főszerepét annak írója, Bihari Viktória vállalta be. A közösségi média egyik ismert alakja a saját egyedi stílusában tartja posztról-posztra a lelket azokban, akik nem érzik magukat tökéletesnek, hiszen – ahogyan arra minden alkalommal rávilágít – ő maga sem az, a humor viszont sokat segít a hétköznapok gondjait, az apróbb és nagyobb hibáinkat elviselni, másképp látni. Erről szólt a legelső film is, amelyben többek között Csuja Imre és Elek Ferenc is szerepet kapott, azóta pedig elkészült a folytatás is, méghozzá még több ismert színésszel, még több poénnal és emberi problémával. 

Tékasztorik 2-ben nem csupán az bizonyosodik be, hogy nem minden happy end tart örökké, Vikinek a magánéletében és a szakmájában is gatyába kell ráznia az életét. Barátnőinek köszönhetően talán mindkét problémája megoldódik egyszerre, miután sikerül bekerülnie egy menő reklámügynökséghez, ahol megismerkedik az egyik munkatársával, a sármos Szabival (Kamarás Iván). 

A film február 13-án kerül a mozikba Martin Csaba és Czupi Kála (Az indigóember, Brooklyn, Dobogó kövek, Tékasztorik) rendezésében, a mellékszerepekben pedig felbukkan Kamarás Iván, Csuja Imre, Elek Ferenc, Pindroch Csaba, Varga Viktor és Nagy Adri is. 

Kiemelt kép: Bihari Viktória és Elek Ferenc (Fotó: Szeretlek Magyarország)