Az RTL Magyarország örömmel jelentette be, hogy A mi kis falunk sorozat rajongóinak már nem sokáig kell kibírniuk Pajkaszeg lakói nélkül, ugyanis a széria hamarosan új epizódokkal folytatódik az RTL Klubon.

A közlemény szerint az ötödik évad március 20-án, 20:00 órakor folytatódik a csatornán, az RTL Most+ platformon viszont már aznap reggeltől elérhető lesz a teljes rész. Aki még nem naprakész A mi kis falunk történéseit illetően, az pótolja be az eddigi eseményeket, mielőtt továbbolvasna, aki viszont minden eddigi epizódot látott, annak íme az RTL Klub ismertetője: “Rögtön az első epizódban a polgármester ráeszmél, hogy az áldott állapotba lévő Erikát hosszú időre nélkülöznie kell, ráadásul valami bűzlik a faluban. A folytatásban Laci úgy dönt, gazdag ember lesz és a kezdő lépést meg is teszi. Bazsó szeretné bebizonyítani, hogy Pajkaszegen megtalálta a helyét. Gyurinak Erika terhessége miatt plusz feladatai lesznek, és az anyósával is meggyűlik a baja. A polgármester fejében őrült terv születik: Pajkaszeg váljon önálló köztársasággá.” Íme egy kis ízelítő a folytatásból:


A mi kis falunk
ötödik évadának következő részei március 20-tól, szombatonként 20:00 órától lesznek láthatóak az RTL Klubon (és premier előtt az RTL Most+-on). 

Kiemelt kép: Lovas Rozi és Lengyel Tamás a sorozat egyik promóciós képén (Fotó: RTL Magyarország)