Különleges eseményen vehet majd részt az, aki augusztus 15. és 16. között kilátogat a budapesti Vasúttörténeti Parkban megrendezésre kerülő Budapest Comic Conra, ugyanis a szervezők nem csupán számos izgalmas programot (például filmzenei koncertet, szinkron színpadot, hasonmás versenyt, Harry Potter díszletet és Star Wars kiállítást) ígérnek, hanem több exkluzív vendéget is. Közülük most jelentették be az első kettő meghívottat, akik fotózkodni és dedikáltatni is lehet majd.

Az első sztárvendéget szélesebb körökben is ismerik, hiszen ő a Hegylakó filmek főszereplője, valamint felbukkant többek között az 1995-ös Mortal Kombatban, az 1992-es Fortressben vagy éppen az NCIS: Los Angeles sorozatban is. Ő Christopher Lambert, aki a szombati napon, azaz augusztus 15-én várja majd a látogatókat.

A második színész pedig Anna Shaffer, aki minden bizonnyal ismerős lesz azoknak, akik megnézték a Netflix Vaják sorozatát, de felbukkant például a Harry Potter filmekben is. A színésznő mindkét napon, szombaton és vasárnap is ott lesz majd az eseményen. Jegyek már válthatóak a Budapest Comic Con hivatalos honlapján. 

Kiemelt kép: Christopher Lambert – Hegylakó (Fotó: Femina)