2011. november 19-én indult útjára a Műsorvízió, amely működésének több, mint hat éve alatt az egyik legstabilabb televíziós hírportállá vált. Foglalkozott gyártott műsorokkal, sorozatokkal, és a piacon egyedülálló módon a szinkronnal is. Én magam is ennek révén kapcsolódtam be az oldal működésébe, 2014-ben Ádám velem, mint a Tv2 Média Csoport akkori szinkron gyártásszervezőjével készítette első interjúját. Ettől kezdve folyamatos segítettük egymás munkáját.

Ez a közös gondolkodás 2017-ben a Deszkavízió megszületéséhez vezetett: lassan másfél éve elindítottuk színházi oldalunkat, amely annyi feladatot adott mindkettőnk számára (majd a később csatlakozóknak is), hogy másra, így Ádám részéről a Műsorvízióra, nem maradt elég energia. Szeptemberben, egy terhelt időszak után, meghozta a nehéz döntést, hogy nem folytatja tovább az oldalt.

Ez az év nagyon sok változást hozott mindkettőnk életében, sokszor emlegettük nosztalgikusan az első találkozásunkat, és magát a Műsorvíziót is, illetve én is azt éreztem, hogy eltelt annyi idő azóta, amióta nem dolgozom a televíziós szférában, hogy most már képes vagyok külső szemlélőként írni róla. Így végül pár hete megszületett a döntés, tulajdonosváltás után újraélesztjük a portált. Sőt… tervezés közben tovább is gondoltuk: új honlapot kapott, friss, izgalmas struktúrát találtunk ki hozzá, csupa olyan tartalommal, ami eddig is volt az oldalon, ám rengeteg olyannal is, amiket most fogunk bevezetni.

Ahogy megtaláltuk a színházzal kapcsolatban az egyedi hangunkat, úgy a Műsorvíziónál is erre fogunk törekedni. Azt gondolom, nem lesz nehéz dolgunk, hiszen annak ellenére, hogy kettőnk ízlése és stílusa ennyire markánsan eltér, egy dolog közös bennünk: szeretjük a televíziót. Szakmai anyagokban nem lesz hiány, erre kettőnk sokéves tapasztalata a garancia, és az is biztos, hogy hozunk nektek majd olyan tartalmakat is, amik a tájékoztatásotok mellett a szórakozásotokat is szolgálni fogják.

Figyeljétek az új oldalt, és legyetek velünk #szinkronbanahirekkel!

Malik Andrea

főszerkesztő