Miközben egyre több szuperhőssel találkozhatunk a televíziók képernyőjén és a mozik vásznain is, az AXN csatorna inkább a mindennapok bajnokaival foglalkozik az őszi sorozatkínálatában, akik szuperképességek nélkül, de emberfeletti erőfeszítéssel mentenek életet – nem véletlenül jellemzik a kampányt A hősök otthona titulussal. 

Az új premierek sorát a Bad Boys film spin-offjának számító Los Angeles legjobbjai (L.A.’s Finest) nyitja szeptember 30-án, 21:00-kor, amelyben két női nyomozó (Gabrielle Union és Jessica Alba) egyesítik erejüket, hogy közösen számoljanak le a város legveszélyesebb bűnözőivel. Hasonló célok vezérlik a Shemar Moore főszereplésével készült SWAT – Különleges egység tagjait is, akik október 2-tól bizonyítják be a második évad új epizódjaiban, hogyan kell leszámolni a gonosszal. 

Shemar Moore, SWAT – Különleges egység (Forrás: Forbes.com)

Persze nem csak a rendőrök élete áll nonstop küzdelemből, a 19-es körzet tűzoltócsapata is minden erejükkel a bajba jutott emberek megsegítésén fáradoznak és szeptember 30-án, 22 órától követhetjük nyomon a szélmalomharcnak tűnő megpróbáltatásaikat. A 19-es körzet mellett a profi túsztárgyaló, Eric Beaumont is azon dolgozik képességeit maximumra járatva, hogy ne legyen tűz, szeptember 17-én, 21 órától pedig megfigyelhetjük majd, hogy sikerrel jár-e a Váltságdíj 3. évadában. 

Noha a tűzvonaltól némileg elszeparálva tevékenykedik a jóképű törvényszéki patológus, Dr. Daniel Harrow, azonban az érzelmi gyomrosoktól így sem szabadulhat meg, amelyben a hazai nézőknek is bőven lesz részük, ha szórakozásuk tárgyául a Harrow 2. szezonját választják szeptember 27-én, 21 órától.