A Nyerő Páros az utóbbi évek egyik legnagyobb sikere. Az RTL Klubon 2016-ban bemutatott első évadot egy még népszerűbb második követett tavaly, amelynek kimagasló nézettségi eredményeiben benne volt a TV2 meglepően gyenge szereplése is. A nézőkért folytatott verseny idén azonban minden korábbinál élesebb, mindkét nagy csatorna felvonultatja a nagyágyúkat és bevet olyan formátumokat, amelyektől azt várják, hogy vagy az élen tartsa, vagy oda röpítse őket.

Nemrég kiderült, hogy a TV2 októberben cseréli le őszi műsorait, és az Ázsia ExpresszKapd el, ha tudsz! párosát felváltja a Fuss család, fuss! című sportvetélkedő, valamint a gasztrotehetségkutató, a Séfek séfe második szezonja. Vélhetően heteken belül az RTL Klub is frissíti őszi műsorkínálatát, erre következtethetünk abból, hogy bejelentették, kik lesznek a Nyerő Páros legújabb, harmadik évadának játékosai.

A Sebestyén Balázs vezette, gameshow-elemekkel tűzdelt realityben ismét nyolc híres ember és kevésbé vagy talán alig ismert párjaik költöznek össze, hogy egy heteken át tartó küzdelem során eldöntsék, melyikük a nyerő páros. A versenyzők között találjuk az RTL Klub műsorvezetőjét, Istenes Bencét és Csobot Adélt, A Konyhafőnök kedvelt zsűritagját, Sárközi Ákost, az ismert rappert, Fluor Tomit, valamint az Operettszínház népszerű szólistáját, Kocsis Dénest is. A műsor egyik újítása, hogy a sztárpárok próbatételeit játékmesterként Kabát Peti, az első évad egyik szereplője teszi izgalmasabbá Sebestyén Balázs oldalán.

A nyolc versenyzőpárosról készült fotókat a lenti galériában találjátok. 

A Nyerő Páros 3 játékosai

Kép 1 / 8

Istenes Bence (műsorvezető) és Csobot Adél (énekesnő)

Kiemelt kép: RTL Magyarország