A VIVA TV és az RTL Klub műsorvezetőjét olyan tartalmak kapcsán ismerhetik a hazai nézők, mint a VIVA Comet, a Megálló és a StílusKalauz, de felbukkant a TV2 Nagy Duettjében is. A Blikk beszámolója alapján a gyönyörű modell legújabb állomása a Mátyás király tér, ugyanis különleges szerepben tűnik fel a Barátok köztben.

Iszak Eszter a lapnak nyilatkozva elmondta, hogy nem sokon múlt, hogy 16 évvel ezelőtt már bekerüljön a sorozatba, ám végül Marenec Fruzsinát választották helyette, azonban most ennyi idővel később végre teljesül a vágya: “Azóta szeretem a Barátok köztöt, amióta elindult, azaz több mint húsz éve. Fix program volt minden hétköznap este, hogy a családdal a tévé előtt ülve vártuk a sorozatot. 2004-ben egy castingra is elmentem, a több száz jelentkező közül bekerültem a legjobb kettőbe, de sajnos más kapta meg Emma szerepét.”

Amiatt is nagyon boldog volt, hogy miképpen láthatják őt a nézők az RTL Klub napi szériájában, ugyanis a hozzá közel álló főzésre került sor, Görgényi Fruzsinával és Jakab Adával szerepelt együtt: “A sütés-főzés nagyon közel áll hozzám, a karantén időszak alatt különösen sokat tüsténkedtem a konyhában, sőt életmódot váltottam”.

Kiemelt kép: Görgényi Fruzsina, Jakab Ada és Iszak Eszter a Barátok köztben (Fotó: Blikk)