Noha igencsak megosztó lett a rajongók körében a Trónok harca utolsó évada, azért mégiscsak a történelem egyik legnépszerűbb és sok szempontból úttörő szériájáról van szó, így bizonyára azok is örömmel fogják hallani, hogy már DVD és Blu-ray változatban is beszerezhető a nyolcadik szezon, valamint a teljes sorozat, akik nem rajongtak a végjátékért.

November 14-től érhető el az említett formátumokban az Emmy-díjas Trónok harca 8. évada, amelyet a hazai forgalmazó, a Pro Video számos extrával vértezett fel: a “Mikor megérkezik a tél” keretében a sorozat stábja idézi fel a deresi csata forgatását; “A kötelesség a szeretet halála” című bónuszban az alkotók és színészek nyilatkoznak a végéig tartó útról; a “Trónok harca: Az utolsó őrség” dokumentumfilm a munkálatok nehézségeiről és szépségéről szól. Ezeken kívül pedig helyet kapott a lemezen tíz audiokommentár és öt kimaradt jelenet is a gyűjtők kedvéért. 

Emellett megjelent a Trónok harca – A teljes sorozat is DVD-re és Blu-ray-re, amely minden évadot magába foglal és több mint 10 órányi extra tartalmat kínál (többek között Az utolsó őrség dokumentumfilmmel, kimaradt jelenetekkel, audiokommentárokkal és a kulisszák mögötti kisfilmekkel).