A TV2 nem várja meg az új évet, hogy elindítsa két vadonatúj műsorát, már a két ünnep között képernyőre tűzi a “magyar Dallasnak” titulált Doktor Balatont és a Palik László műsorvezetésével készült extrém sport-reality, az Exatlon Hungary következő felvonását. 

A premierek sorát a Doktor Balaton nyitja: a TV2 magyar fejlesztésű napi sorozatának első két epizódját már december 27-én, vasárnap estre láthatják a nézők. A történet a balatonfelvidéki Balatonmeggyesen játszódik, a középpontban pedig egy csodaszer áll, amelyből egy orvos, Dr. Balla-Tóth András (Mészáros András) szeretne pénzt csinálni. „Több szálon futó cselekménye van a sorozatnak, és egy-egy szereplő, így az általam alakított Dr. Balla Tóth András, Doktor Balaton élettörténete is elég összetett, és bőven tartogat meglepetéseket. András útkereső ember, aki próbálja megtalálni a helyét a világban. Nagyon erős az igazságérzete, általában az egyenes utat választja, de a magánéleti felelősségvállalással komoly problémái vannak, ami bőven szül konfliktusokat, hogy a családját és annak titkait ne is említsem” – nyilatkozta a sorozat főszereplőjét alakító Mészáros András. 

Ezt követően december 28-án elrajtol az Exatlon Hungary új évada is, amely minden hétköznap este látható lesz a TV2-n. A versenyzőket már korábban bemutattuk. 

Kiemelt kép: Jelenet a Doktor Balaton című sorozatból (Fotó: TV2)