Nem csupán a LifeTV erősít új török szériával, a TV2 is bevásárolt.  A csatornán június 17-én, szerdán, 15:40-től lesz látható a 2019-es Kegyetlen város (Ruthless City/Zalim Istanbul) első epizódja, amelynek főszerepében a Ferihából is ismert Deniz Ugur látható, de a szereplőgárdában olyan nevekkel is találkozhatunk, mint Bahar Sahin (a Sorsok útvesztője Mügéje), Mine Tugay (a Megtört szívek Asumanja) vagy éppen a Szulejmánban is felbukkant Idris Nebi Taskan. 

A történet szerint Seher (Deniz Ugur) három gyermekével él egy Isztambul közeli faluban és bár minden erejével azon dolgozik, hogy tisztességes életet tudjon biztosítani nekik, azonban anyósának egészen más tervei vannak. Feltett szándéka ugyanis beházasítani kedvenc unokáját a gazdag Karaçay családba, Agah úr (Fikret Kuskan) pedig eközben beteg unokaöccse jövőjét egyengetné egy rendes feleséggel, hiszen az összes vagyonát neki köszönheti.

A Kegyetlen város tehát június 17-én, szerdán, 15:40-kor debütál a TV2-n, ezt követően pedig ugyanebben az időben folytatódik minden hétköznap. 

Kiemelt kép: A Kegyetlen város szereplői (Fotó: IMDb)