Hamarosan vége az ősznek, és nem csak a jó idő, hanem számos olyan sorozat is elköszön, amelyek jelenleg szerves részei a hétköznapoknak. A tévécsatornák azonban novembertől sem hagyják néznivaló nélkül a tévézőket. Október végén rögtön két török sorozat is visszatér a képernyőre, így a műfaj szerelmesei, valamint Tuba Büyüküstün rajongói számára jól indulhat az év utolsó előtti hónapja.

Az Izaura TV-n október 31-től kezdik el ismételni minden hétköznap reggel 7 órakor a Bosszú vagy szerelem (Cesur ve Güzel) című szériát. A hazánkban két évvel ezelőtt bemutatott dráma főszerepében Kivanc Tatlitugot, valamint Tuba Büyüküstünt láthatjuk, akik feltárják előttünk, hogy a szerelem mindent legyőző erő ebben a kegyetlen és anyagias világban. A történet főhőse Cesur, aki alig, hogy visszatér szülővárosába, Korludagba, egy nőt vesz észre, aki képtelen megfékezni megvadult lovát. A férfi Sühan segítségére siet, ám nagyon hamar kiderül, hogy a nő nem más, mint annak a Tahsin Korludagnak a lánya, aki Cesur apjának halálát okozta. Cesur pedig úgy dönt, nem is tudna jobb módot találni arra, hogy bosszút álljon, mint hogy a férfi legérzékenyebb pontját, lányát veszi célba. Az érzelmeknek azonban nem lehet parancsolni, és Cesurnak el kell döntenie, mi a fontosabb: a bosszú vagy a szerelem?

A Piszkos pénz, tiszta szerelem főszereplői, Engin Akyürek és Tuba Büyüküstün

November 1-jén hajnalban, 2 óra 35 perckor visszatér az Izaura TV-re a csatorna egykori sikersorozata, a Piszkos pénz, tiszta szerelem. A remekbe szabott akció krimit nemrég ismételték meg a TV2-n, de aki lemaradt volna erről a sugárzásról, most akár be is pótolhatja. A történet főszereplője Ömer Demir (Engin Akyürek), akinek a lehető legjobban alakul az élete: kitüntetéssel ismerik el a rendőrségnél végzett munkáját, és arra készül, hogy feleségül vegye az általa mindennél jobban szeretett nőt. Elif Denizer (Tuba Büyüküstün) sikeres üzletasszony, Rómában éli mindennapjait, és csak születésnapja alkalmából utazik haza családjához Törökországba. Ez a két ember nem ismeri egymást, az életük azonban egy sorsfordító napon végzetesen összekapcsolódik: a lány apját és a férfi menyasszonyát is holtan találják, méghozzá egymás mellett.

Kiemelt kép: A Bosszú vagy szerelem két főszereplője, Tuba Büyüküstün és Kivanc Tatlitug