Augusztus 27-én hétfőtől kezdődően jócskán átalakul az RTL Klub műsorkínálata. Ennek eredményeként a török sorozatok rajongói idén már sokadik alkalommal lesznek kénytelenek új kezdési időpontot megszokni.

Az RTL Klub őszi műsorrendjében már nem kap helyet a Szulejmán délutáni ismétlése, így akik a régebbi epizódokat szeretnék nézni (netán újranézni) ebből a szériából, azok a Sorozat+ csatornára kapcsolva tehetik ezt meg ősszel. Az RTL Klubon ugyanis hétköznap 14.35-től a Nyerő Páros ismétlését sugározzák majd.

Az új, őszi műsorrend szele megérinti a premier adásokkal jelentkező török szériákat is. Az Elif – A szeretet útján 16.50 helyett augusztus 27-től 16 óra 20 perckor kezdődik majd. Ez azt jelenti, hogy aki a megszokott időpontban kapcsol a sorozatra, az az epizódok közel feléről lemaradhat.

Szintén módosul a Szulejmán kezdése is. Az RTL Klubon 2013 januárja óta látható török produkció augusztus 15-én és 22-én rég nem látott korai időpontban, 21.30-kor kezdődik, ám tiszavirág életűnek bizonyul mindez. Augusztus 29-től ugyanis újra este tíz után, 22.05-től lesznek láthatóak szerda esténként a Szulejmán itthon még nem vetített részei.

Jasinka Ádám írása

Kiemelt kép: RTL Klub