Nemcsak az RTL Klub, hanem a TV2 is beizzítja a rakétákat rögtön az új év(tized) első napján. Miközben az RTL Klubon három napi sorozat lesz látható esténként, a TV2 visszahozza a 2019-es év egyik legnagyobb sikerét, az év első hónapjait meghatározó extrémsport-realityt, az Exatlon Hungaryt, valamint tovább folytatják a novemberben indult napi sorozatuk, a Mintaapák sugárzását.

A főműsoridő mellett átalakulnak a TV2 délutánjai is: a decemberben véget ért török sorozat, az Anya helyén január 2-tól lesz látható a Remények földje (16:45). A Törökországban jelenleg is vetített széria kimagasló nézettséget ér el, így várhatóan hazánkban is sokakat ültet majd a képernyők elé a Mennyei napok című amerikai film alapján forgatott dráma. A telenovella műfajának szerelmesei sem maradnak újdonság nélkül, a hamarosan befejeződő Victoria váltása egy chilei produkció, az Amanda (15:10) lesz, melynek története egyszerre idézi a Monte Cristo grófját és a Fatmagült.

Januártól kissé módosul a Tények (18:00) és a Tények Plusz (18:45) adásideje és együttesen közel másfél órán át lesznek képernyőn. A Mintaapák ennek köszönhetően 19:30-tól lesz majd látható, a korábbinál jóval rövidebb műsoridővel, naponta mindössze csak harminc percen át. Az Exatlon Hungary 20 órától egészen este 10-ig jelentkezik majd a hét öt napján új adásokkal.

Kiemelt kép: Az Exatlon Hungary 2020 Bajnok csapatának tagjai (fotó: TV2)