Április 12-én, vasárnap este láthattuk az RTL Klub különleges énekes-táncos műsorának fináléját, az Álarcos énekes első évadának legutolsó adása pedig hihetetlen izgalmakat tartogatott a nézők és a négytagú zsűri (Sebestyén Balázs, Dancsó Péter, Csobot Adél, Gáspár Laci) egyaránt. 

A döntőbe három olyan figurának sikerült bekerülnie, akik már sokak szívéhez nőttek: az első körben a Robot, a Nyuszi és a Krokodil feszült egymásnak, közülük utóbbinak kellett lelepleznie magát és mint kiderült, Árpa Attilát rejtette a maszk. A második fordulóban már a Nyuszi és a Robot párbaján szórakozhatott a közönség, amelyben a Robot húzta a rövidebbet, így megtudhattuk, hogy Nagy Ervin rejtőzött a jelmez alatt. 

A legelső hazai Álarcos énekest tehát a Nyuszi nyerte, akit nem más alakított, mint a Club 54 együttes énekese és egyben a Madách Színház színésze, Gallusz Nikolett. Ezúton is gratulálunk neki és bízunk benne, hogy az RTL Klub megszavazza a második évadot a – statisztikák szerint meglehetősen – sikeres műsorának.

Kiemelt kép: Az Álarcos énekes Nyuszija, Krokodilja és Robotja (Fotó: nlc.hu)