Tegnap érkezett a hír, miszerint kirúgták az RTL Klub legújabb sorozatának, A Tanár női főszereplőjét, Ubrankovics Júliát. A színésznő azt nyilatkozta az Indexnek, hogy az új évad forgatásának megkezdése előtt pár héttel közölték vele, nem tartanak igényt a folytatásban a munkájára, miközben azt a visszajelzést kapta, hogy teljesítményével meg voltak elégedve. A csatorna válasza azonban ellentmond ennek.

Herman Péter, az RTL Klub drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója a Blikknek nyilatkozva elárulta, hogy a csere háttérben pont az állt, hogy nem voltak elégedettek a színésznő teljesítményével. “Ubrankovics Júlia kitűnő színész, de a szerepcsere mögött nemes egyszerűséggel az elégedetlenség áll, a rá osztott szerepet nem játszotta jól.”

Anger Zsolt, Ubrankovics Júlia és Nagy Ervin (fotó: RTL Klub)

Az újság emellett megtudta azt is, hogy nem csak a színész, hanem az általa játszott Nógrádi Klaudia is távozik, a helyére egy új szereplő érkezik a második évadra, akit Trokán Nóra alakít. A színésznőt színpadon többek között a Centrál Színház Delilájában láthatjuk, sorozatban pedig szerepelt a Kossuthkifliben és az Egynyári kalandban is.

Kiemelt kép: Trokán Nóra (fotó: centralszinhaz.hu)