A mi kis falunk új, jelenleg is látható harmadik évada a vártnál korábban, 2019 tavasza helyett már 2018 őszén elindult. Az RTL Klub tavaly szeptemberben öt epizódot is képernyőre tűzött nagy sikerű sorozatából, melyek kiemelkedő nézettséggel futottak, felvezetve a szombat estéket a helyére érkező X-Faktor számára. A mi kis falunk öt rész után szünetre vonult, és az első két szezonnal ellentétben nem februárban indult újra, hanem körülbelül másfél hónappal később, március közepén tért vissza.

A harmadik évad nem csak abban különleges, ahogyan az epizódokat levetíti az RTL Klub, hanem abban is, hogy a korábbi 8-8 helyett dupla annyi, 17 részt foglal magába. A mi kis falunk március 23. óta nyeri újfent hétről hétre a szombat estéket a nézettségi versenyben, és szinte kivétel nélkül minden alkalommal a hét legnézettebb műsora – egyszer veszítette el elsőségét, akkor pont házon belül, a Drága örökösök győzte le. Pajkaszeg népszerű lakói azonban már nem sokáig szórakoztatják a tévézőket új kalandjaikkal. A mi kis falunk harmadik évadának utolsó része június 8-án 20 órakor lesz látható.

A sorozat negyedik évadának forgatását a hetekben kezdték meg a színészek, így A mi kis falunk biztosan visszatér, azt azonban egyelőre még nem tudni, hogy meddig kell a rajongóknak várnia a folytatásra.

Kiemelt kép: RTL Magyarország