Idén tavasszal váltott nevet a TV2 Csoport két évvel ezelőtt indult sportcsatornája, a Spíler TV, mely március óta már Spíler1 TV-ként szerepel a szolgáltatók kínálatában. Ez a névváltás akkor előrevetítette, hogy újabb tematikus adók érkeznek, és tegnap hivatalosan is bejelentették, hogy nyáron elindul a Spíler2 TV, valamint egy vadonatúj, online tartalomszolgáltató platform is.

A Spíler2 TV augusztus 11-től lesz elérhető a szolgáltatóknál, és az UEFÁ-val kötött hosszútávú szerződés értelmében 2018 és 2021 között a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is követhetik majd a nézők az új adón. A szurkolók minden forduló minden játéknapján láthatnak mérkőzéseket, az új 19 órás kezdési időponttal rendezett találkozókat kizárólag a Spíler2 műsorán. A csatornára érkezik emellett a spanyol foci-bajnokság, a La Liga is.

A TV2 Csoport két sportadóján továbbra is megtalálhatóak lesznek többek között az észak-amerikai profi jégkorong liga, az NHL mérkőzései, a Moto GP futamok és a Premier League-meccsek is. A Spíler2 TV mellett pedig hamarosan egy online tartalomszolgáltató felülettel, a Spíler Extrával bővül a médiavállalat portfóliója. A Spíler Extrát televízión, okostelefonon, tableten és számítógépen is elérhetik majd a felhasználók, és a két sportcsatorna műsorai mellett több prémium közvetítés is várja majd az előfizetőket, akik akár párhuzamosan futó élő mérkőzésekből is válogathatnak.