A héten számoltunk be arról, hogy már nem sokáig, csupán két hétig lesz látható a TV2-n a Burak Özcivit és Fahriye Evcen főszereplésével készült kosztümös török drámasorozat, a Madárka. A csatorna vélhetően a gyenge nézettségi eredmények miatt július 26-tól kezdve a korábbi napi egy rész helyett naponta kettő epizódot sugároz a szériából, így az a tervezettnél hamarabb véget ér hazánkban. A Madárka dupla részes fináléja augusztus 9-én 15:40-től lesz látható a TV2-n. Ma pedig kiderült, hogy a rá következő munkanap elindítják a vadonatúj produkciót.

Elsőként írtuk meg, hogy a TV2 hozza el Magyarországra az Ezel – Bosszú mindhalálig című sorozatból ismert színésznő, Cansu Dere egyik legutóbbi szériáját, a megrendítő történetű Anyát (Anne). A sorozat 2016-ban került képernyőre Törökországban, idehaza pedig 2019. augusztus 12-től, minden hétköznap 16:45-kor lesz látható a TV2-n. A történet főhőse Melek, egy hétéves kislány, akit nevelőapja bántalmaz és terrorizál. Amikor Melek egyik tanárnője észreveszi a kislány zúzódásait, és tudomást szerez arról, mi folyik a négy fal között, úgy dönt, kimenekíti onnan a gyermeket. Elkeseredett lépésre szánja el magát: megrendezi Melek halálát és együtt elszöknek. A lány édesanyja azonban nem tud beletörődni gyermeke elvesztésébe, mindaddig, amíg nem látja a holttestet, nem hiszi el, hogy Melek meghalt.

Az Anya lesz hazánkban a 29. török sorozat. A főbb szerepekben Cansu Dere mellett Vahide Percint (Szulejmán, Feriha) és Serhat Teomant (Kuzey Güney – Tűz és víz, Szívhelyzet) is láthatjuk, Meleket pedig Beren Gokyildiz alakítja.