Liptai Claudiát az utóbbi időben több helyen is láthatták a nézők. Szerepelt az Álarcos énekesben (ahonnan a koronavírus-járvány miatt kellett idő előtt távoznia), ő vezette az RTL Klub szilveszteri műsorát, felbukkant A Tanár című sorozatban, most pedig férjével, Pataki Ádám cukrászmesterrel közösen vezet műsort, noha azt már nem az említett tévécsatornán. 

Az ÉdesKettes névre keresztelt műsor a 95.8 Sláger FM-en jelentkezik majd, amely minden hétfőn, 20:00-tól lesz hallható ezen a frekvencián. Ennek keretében Claudia – aki pár éve maga is letette a cukrász vizsgát – profi férjével és rengeteg humorral kalauzolják el az érdeklődőket a gasztronómia világába. A cím valószínűleg ismerős lehet azoknak, akik követik Liptai Claudia munkásságát, ugyanis Pataki Ádámmal közösen adták ki ilyen néven egy könyvet, amiből színpadi show is született. 

„Újra mikrofon mögé ülhetek, ezzel hódolhatok régi szenvedélyemnek, a rádiózásnak. A hallgatók bepillantást nyerhetnek, pontosabban fültanúi lehetnek annak, hogy mit gondolunk többek között például az utazásról, zenéről, filmekről, házasságról vagy a gyereknevelésről” – árulta el a cukrászmester. Az ÉdesKettes tehát február 1-től, minden hétfőn 20:00-tól lesz követhető a Sláger FM-en.

Kiemelt kép: Pataki Ádám és Liptai Claudia (Fotó: Blikk)