Az HBO GO júniusi filmes tartalma után tovább folytatódik a stíluskavalkád. Ebben a hónapban is rengeteg izgalmas és érdekes mozi közül választhatunk az elmúlt évek terméseiből, melyek között akad filozofikus, elgondolkodtató sci-fi, életrajzi autóversenyzős dráma, tét nélküli szörnyes popcornmozi és természetesen kötelező Disney animációs film. De nem csak az új alkotások, a régi klasszikusok listáját is érdemes átböngészni.

A Pókemon: Pikachu, a detektív mellett még a Jégvarázs második része is elérhető lesz júliusban, csakúgy, mint a szórakoztató, egyszerű szörnyfilm, a Godzilla 2: A szörnyek királynője. A tavalyi év Terminátor filmje, a Sötét végzet mellett Christian Bale és Matt Damon igaz történeten alapuló autóversenyzős mozija, Az aszfalt királyai is az HBO GO júliusi digitális könyvtárát fogják színesíteni. De a filozofikusabb, lassabb stílus kedvelő is megtalálhatják a kedvencüket, mint például az Ad Astra: Út a csillagokba alkotást Brad Pittel a főszerepben. Filmklasszikusok terén többek között olyan gyöngyszemekből nosztalgiázhatunk, mint az Átlagemberek, a Halálhajó, a Watchmen: Az őrzők vagy éppen a Csupasz pisztoly-trilógia.

Ami az HBO GO-exkluzív tartalmakat illeti, ebben a hónapban fog debütálni egy romantikus vígjáték, a Stand Up Sunnynak, jön a díjnyertes Isten létezik, és Petrunijának hívják, egy animációs háborús dráma, a Még egy nap az élet, a Julie Delpy nevével fémjelzett Az én Zoém, a Keira Knightley főszereplésével érkező Hivatali titkok és a Trónok harca sztárjával (Carice Van Houten) készült Ösztön is. 

Kiemelt kép: Leslie Nielsen – Csupasz pisztoly (Fotó: JustWatch)