Az RTL Klub idén év elején indította el a Drága örökösöket, mely egy szempillantás alatt meghódította az országot. Az első évad ideje alatt négy hónapon át nem csak a tévében, hanem az RTL Magyarország online felületein is az egyik legnépszerűbb tartalommá vált. Nem is volt kérdés, hogy zöld utat kapott a folytatás, mely a vártnál jóval korábban, már augusztusban megérkezett a képernyőkre. A második szezon azonban húsz résszel rövidebb lett, mint az első volt, és november 8-án, ma este 20 órakor meg is érkezik az RTL Klubra a sorozat évadzárója.

A Drága örökösök azonban jövőre is folytatódik, ezt a médiavállalat programigazgatója és vezérigazgató-helyettese, Kolosi Péter jelentette be egy pár hónapja megrendezett tévés konferencián.

Az évad utolsó része pedig garantáltan izgalmas lesz. A Kincs, ami van címet viselő epizódban “a kerítés mögé valami nagyon rejtélyes dolog kerül, mindenki kíváncsi rá, mi lehet az… Mónika megszerzi Kristóftól, amit akart, Krisztián áskálódik, Renátó pedig megbánja bűneit. Az ügyvédnő újra Ökörapátiba látogat egy videóval, amiből fény derül egy nagy titokra Kálmánról…”

Kiemelt kép: Jelenet a Drága örökösökből (fotó: RTL Magyarország)